Tes d.o.o.
Domov Domov Kontakt Kontakt Kazalo Kazalo
Tel: 02 229 47 23
E-mail: tes@tes.si
Naročite študijo!
Študija
izvedljivosti.

Izdelamo študijo izvedljivosti umestitve SPTE sistema v vaš energetski sistem.

Izkoristite priložnost

SPTE simulator
SPTE simulator omogoča izbiro ustrezne SPTE naprave (kogeneratorja) ter prikaz energetske in ekonomske bilance.

Vstop v simulator

Predstavitev

Podjetje TES d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 v Mariboru. Smo podjetje z visoko izobraženim kadrom, ki se hitro prilagaja razmeram na trgu in spremlja tehnične dosežke in napredke, ki jih narekujejo vse večje potrebe po učinkoviti proizvodnji in racionalni rabi energije ter skrbi za okolje v naši družbi.

Jedro dejavnosti podjetja so toplotno energetski sistemi, sistemi za soproizvodnjo toplotne in električne energije (SPTE oz. kogeneracija), kot tudi sistemi rabe obnovljivih virov energije (OVE). Nudimo celovite storitve, kot so svetovanje, izdelava študij izvedljivosti in ekonomske upravičenosti investicij, projektiranje, konstruiranje, inženiring in strokovni nadzor. Za področje strojno energetskih napeljav in naprav (ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, klimatizacija, soproizvodnja in raba obnovljivih virov energije) razpolagamo z lastnim kadrom, na področju vodovodnih napeljav in kanalizacije, elektro napeljav ter gradbenih konstrukcij in arhitekture pa sodelujemo s poslovnimi partnerji, prav tako priznanimi strokovnjaki in uveljavljenimi podjetji.

Uspešno sodelujemo tudi s podjetji iz tujine:

  • S podjetjem VOITH Hydro sodelujemo pri projektiranju hidroenergetskih objektov, in sicer na področju sistemov hlajenja (CWS), odvodnjavanja in drenaže (DDS) in merilnih sistemov (MS).

  • Smo pogodbeni partner podjetja INNIO Jenbacher, vodilnega proizvajalca plinskih motor generatorjev na svetu. Kot njihov prodajni zastopnik oziroma ''Authorized Sales Representative'' za področje Slovenije, nudimo potencialnim interesentom tehnično pomoč pri načrtovanju energetskih sistemov, ki zajemajo rešitev z uporabo plinskih motor generatorjev.


Podatki o podjetju:

TES, d.o.o.
Inženiring in druge storitve, gradbeništvo in trgovina d.o.o.
Sedež Gregorčičeva ul. 3, 2000 Maribor
Matična številka 5310415000
Leto ustanovitve 1989
Osnovni kapital 23.394,01 EUR
ID številka za DDV SI13889583
Transakcijski račun SI56 0451 5000 0498 215

Telefon 02 229 47 23
02 229 47 26
Fax 02 229 47 27
E-pošta tes@tes.si
Spletni naslov http://www.tes.si


Natisni stranPriporočite nas
GE Commercial Finance
Domov Domov Kontakt Kontakt Kazalo Kazalo